Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Is God groter dan de hel?

Interview met Rob Bell over hemel en hel

in Geloven

Gaan ongelovigen die sterven naar een eeuwige hel? Rob Bell stelt dit ter discussie: "Gods liefde is toch groter dan de hel?" Presentator Herman Wegter bezoekt hem in Door de Wereld.

Het pas verschenen boek 'Love Wins' van Rob Bell heeft in de Verenigde Staten stormachtige discussies losgemaakt over de thema's hemel en hel. Nu deze maand de Nederlandse vertaling verschijnt, zal dat hier niet veel anders zijn. Bell stelt ter discussie of er een 'eeuwige hel' is voor de ongelovige, want 'Gods liefde is toch groter dan de hel?' Presentator Herman Wegter bezoekt hem in Door de Wereld en gaat met hem in gesprek.

Rob Bell
Rob Bell is een populaire Amerikaanse auteur en voorganger. Hij kreeg vooral bekendheid met zijn filmpjes waarin hij korte preekjes houdt over een christelijk thema. Time Magazine rekende Bell in 2011 tot een van de honderd invloedrijkste mensen in de wereld.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

‘Christenen, doe niet aan yoga!’

‘Christenen, doe niet aan yoga!’

Kerk in India waarschuwt gelovigen geen yoga te beoefenen

Gert-Jan Schaap

kerk 20 april 2018
God en het lijden

God en het lijden

Hoe ga je daar als christen mee om?

Auto’s weggeven om bezoekers te trekken? Deze kerk deed het

Auto’s weggeven om bezoekers te trekken? Deze kerk deed het

Want, zegt de voorganger: "Gods liefde is onvoorwaardelijk"

Gert-Jan Schaap

kerk 6 maart 2018